<<natrag na uvodnu
 

o zvuku | o svjetlu


Povećaj slikuNudimo ozvučenje, snimanje i rasvjetu za razna otvorenja, performanse, konferencije, sve vrste koncerata kao i kazališnih predstava.

 

 

O zvuku


- Trenutno raspolažemo sa 20 000 Vati u četverostaznom aktivnom sistemu realiziranom elektronskom skretnicom 6-tog reda ( 36 dB/ okt ) fazno i amplitudno izbalansiranom.

- Zvučničke jedinice marke FANE, RCF i B&C spregnute su hornama što rezultira malim izobličenjima i velikom efikasnošću.

- Za manje ozvučenje koristimo se zvučničkim jedinicama full-range s
direktnim zračenjem.

- Pojačala snage su realizirana u diskretnoj tehnici. Bipolarni, komplementarni izlazni stupanj s beskompromisnim zbrojem snage osiguravaju pouzdan rad i kod dugotrajnih velikih opterećenja.

- Raspolažemo s više tonskih pultova. Ovisno o potrebama koristimo se 12 kanalnim pultom po uzoru na Studer, 24 kanalnim Sondcraft i Mackie 32.8 Bus pultom koji omogućava korištenje 64 ulaza što je i u najsloženijim situacijama dostatno.

- Monitore ukupne snage 2500 W ( 12 komada ) moguće je izvesti u 6 grupa.
Izvodimo po potrebi i posebni monitorski mix na pozornici (back stage monitoring).


- Bogati izbor mikrofona stoji Vam na raspolaganju, od klasičnih vokalnih
Shure SM 58, 57, 58 Beta, Sennheiser MD 441, AKG C 451 do bežičnih mikrofona Shure i Sennheiser evolution serije 300 i 500 koji rade na UHF području što ih čine visoko pouzdanim s malom mogućnosti smetnji i velikim izborom radne frekvencije. Trenutno raspolažemo s 40-tak mikrofona.

- Audio snimanje izvodimo na bilo kojem poznatom analognom ili
digitalnom formatu.


- Svi uređaji imaju ulaze i izlaze elektronski ili transformatorski simetrirane
što sprečava nastanak smetnji i omogućava povezivanje s ostalim sistemima, a da nemaju međusobni utjecaj. Primjer - povezivanje s uređajima radija i televizije.

Mnogi uređaji su iskreirani i napravljeni u našoj radionici. Ako vas interesiraju tehnički detalji, rado ćemo Vam izaći u susret.

natrag na vrh

 

O svjetlu- Scenska rasvjeta upravljana 24/48 kanalnim digitalnim mikserom marke
SGM. Mogućnost unaprijed kreiranja i memoriranja scena.

- SGM Powerlight 612 dimeri ( četiri paketa ) 24 kanala s dozvoljenim opterećenjem 12 A po kanalu. Sistem omogućuje nadgradnju.

- 40 komada Par 64 sa halogenim žaruljama po 1 KW.

- Snažni svjetlosni top COEMAR CID sa brzom izmjenom filtra. Koristi žarulju HMI 1200 ( 80 lm/w ! ).

- SGM Varismoke uređaj za proizvodnju umjetne magle.

natrag na vrh